Till salu!

Planerad valpkull med leverans i mitten av jan -18
Vi hoppas på att få ännu en valpkull i mitten av november med endast powder puff-valpar mellan vår Tassa och TomTom. De kommer i så fall att vara leveransklara i mitten av januari -18. Låter det intressant så rekommenderar vi dig att hålla koll här i bloggen eller på vår Facebooksida.

Taubekullen
Födda den 2/9 -17 - Alla valpar är sålda!


Nu är hela Taubekullen sålda och levererade till sina nya familjer. Valparna är namngivna efter några av Evert Taubes vackra visor. Mamma är vår nakentik, Trissan (Neveralones Ylva - SE51208/2013) och pappa är powder puffkillen, Tom Tom (Kedveshazi Tommy - SE60161/2014) som båda är friska och mycket trevliga sällskapshundar.

❤❤❤

Att köpa en hund från oss

Vi föder upp och säljer sällskapshundar enligt SKK:s regler. Att sälja hundvalpar är inte samma sak som att sälja bilar eller möbler. Det är inte nödvändigtvis "först till kvarn ... " som gäller och det händer att vi säger nej till valpspekulanter av olika skäl. Som uppfödare satsar vi mycket tid, pengar och tonvis med kärlek på våra valpkullar och vill verkligen att valparna ska hamna i bra hem. En försäljning av en valp sker därför oftast i flera steg - särskilt om det finns många intressenter på ett tidigt stadie. 

Reserverad tills vidare - Om en presentation (via mail eller telefon) låter bra så vill vi gärna träffa spekulanten så snart som möjligt. När vi kommit överens om ett möte reserverar vi valpen tills vidare. Om allt känns bra vid mötet (för oss och för valpspekulanten) så kan vi ibland ge betänketid några dagar innan vi gör en bokning. Det är viktigt för oss att beslutet att köpa en valp är väl genomtänkt och har en chans att fungera långsiktigt. På en valp som är märkt med "reserverad tills vidare" kan du lämna en intresseanmälan och ställa dig i kö ifall köpet inte skulle gå igenom.

Bokad - Det innebär att köparen betalat en bokningsavgift och att ett leveransdatum är överenskommet. Är du intresserad av en redan bokad valp kan du fortfarande lämna intresseanmälan och ställa dig i kö på ifall köpet ändå inte skulle gå igenom av någon anledning.

Såld - Först då har köpet gått igenom och att valpen är levererad till sitt nya hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen