Till salu!

Planerad Kull!

Vi planerar att para vår härliga, egenuppfödda nakentik Alvina (SE24430/2016), från Bauerkullen, under förutsättning att testerna visar att hon är så lämplig som vi tror.. Alvina är en glad, positiv och nyfiken familjemedlem. Hon är vän med alla hundar och vill gärna ligga mitt i en "hundhög", eller husses knä, både för att hålla värmen men även för att det är så mysigt. Hon bör löpa i mars-18 och om allt stämmer så kommer vi att ha leveransklara valpar igen i juli-2018. Denna gång så bör det bli både nakna och puffar. Vi bokar inga valpar före deras femte levnadsvecka, så är Ni intresserade kontrollera lite då och då i bloggen, eller vår facebooksida för information. Vi har även lösa planer på en kull senhösten-18.

Solbränd och mörk i färgen på sommaren.

Nytt halsband med sitt vackra namn på.


På utflykt till Linköping och ett stopp på Vida Vättern.


Lite dans på bakben och nyfikenhet på vad grannarna gör för roligt.❤❤❤

Att köpa en hund från oss

Vi föder upp och säljer sällskapshundar enligt SKK:s regler. Att sälja hundvalpar är inte samma sak som att sälja bilar eller möbler. Det är inte nödvändigtvis "först till kvarn ... " som gäller och det händer att vi säger nej till valpspekulanter av olika skäl. Som uppfödare satsar vi mycket tid, pengar och tonvis med kärlek på våra valpkullar och vill verkligen att valparna ska hamna i bra hem. En försäljning av en valp sker därför oftast i flera steg - särskilt om det finns många intressenter på ett tidigt stadie. 

Reserverad tills vidare - Om en presentation (via mail eller telefon) låter bra så vill vi gärna träffa spekulanten så snart som möjligt. När vi kommit överens om ett möte reserverar vi valpen tills vidare. Om allt känns bra vid mötet (för oss och för valpspekulanten) så kan vi ibland ge betänketid några dagar innan vi gör en bokning. Det är viktigt för oss att beslutet att köpa en valp är väl genomtänkt och har en chans att fungera långsiktigt. På en valp som är märkt med "reserverad tills vidare" kan du lämna en intresseanmälan och ställa dig i kö ifall köpet inte skulle gå igenom.

Bokad - Det innebär att köparen betalat en bokningsavgift och att ett leveransdatum är överenskommet. Är du intresserad av en redan bokad valp kan du fortfarande lämna intresseanmälan och ställa dig i kö på ifall köpet ändå inte skulle gå igenom av någon anledning.

Såld - Först då har köpet gått igenom och att valpen är levererad till sitt nya hem. 

Betalning - Då vi vill vara så många som möjligt till lags, så kan du betala din nya familjemedlem på flera olika sätt hos oss.Vi accepterar banköverföring med kvitto på summan (skärmdump). Eller banköverföring här hos oss i samband med köpet. Swish (tänk på vilken maxsumma du har inställd på din bank). Kontanta pengar, dock endast Svenska Kronor.


OBS! - Vi accepterar inte avbetalning. Vid export till andra länder eller önskan om extra "tillval" så står köparen för dessa extra kostnader. T ex pass, övriga extra veterinärbesök, osv.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen