Till salu!

Muminkullen
Födda den 29/11 -17


Ett härligt gäng SKK-registrerade Chinese Crested valpar födda den 29/11 -17 söker sina nya familjer. Tre hanar och fyra tikar finns, alla trefärgade puffar som troligtvis kommer att bli grå i olika nyanser med bruna eller svarta och vita tecken. De är uppfödda i hemmiljö på det småländska höglandet och namngivna efter Tove Janssons Muminkaraktärer. Mamma är pufftiken Tassa (reg.nr. SE56872/2014) och pappa är puffkillen Tommy (reg.nr. SE60161/2014), båda friska och trevliga sällskapshundar. Inavelsgrad 0,2 %. Husse och matte har registrerad kennel, följer Svenska Kennelklubbens regler och har genomgått SKK:s uppfödarutbildning. 

Från och med den 15/1 -18 är valparna redo att flytta hemifrån och då är de registrerade i SKK, dolda-fel-försäkrade, avmaskade 3 ggr, vaccinerade, chippade och veterinärbesiktigade. De har en individuell försäkring i Agria som är möjlig att överföra till annat försäkringsbolag om så önskas. Med sig får de stamtavla och ett valppaket med halsband och koppel, en leksak, febertermometer, en filt med mammalukt, mat för en tid och tips om hur vi ska skötas. Och självklart livslång support från oss som uppfödare.

Efter jul finns det möjlighet att träffa valparna och förhandsboka sin favorit till en kostnad av 1500 kr, en summa som inte återfås vid ånger men som självklart dras från köpeskillingen vid leverans. Låter det intressant? Börja med att skriva ett mail/sms och berätta om dig/din familj och vad du/ni har att erbjuda våra små Mumintroll. Vi är mån om att hitta bra hem och levererar därför inga valpar utan att först ha haft lite mer kontakt med köparen, helst i samband med besök men (om resvägen är lång) åtminstone via telefonsamtal. OBS! Vi säljer inga valpar på avbetalning och är för närvarande inte intresserad av fodervärd!


Pris 10 000 kr
❤ ❤ ❤

Taubekullen
Födda den 2/9 -17 - Alla valpar är sålda!


Nu är alla valpar i Taubekullen sålda och levererade till sina nya familjer. Valparna är namngivna efter några av Evert Taubes vackra visor. Mamma är vår nakentik, Trissan (Neveralones Ylva - SE51208/2013) och pappa är powder puffkillen, Tom Tom (Kedveshazi Tommy - SE60161/2014) som båda är friska och mycket trevliga sällskapshundar.

❤❤❤

Att köpa en hund från oss

Vi föder upp och säljer sällskapshundar enligt SKK:s regler. Att sälja hundvalpar är inte samma sak som att sälja bilar eller möbler. Det är inte nödvändigtvis "först till kvarn ... " som gäller och det händer att vi säger nej till valpspekulanter av olika skäl. Som uppfödare satsar vi mycket tid, pengar och tonvis med kärlek på våra valpkullar och vill verkligen att valparna ska hamna i bra hem. En försäljning av en valp sker därför oftast i flera steg - särskilt om det finns många intressenter på ett tidigt stadie. 

Reserverad tills vidare - Om en presentation (via mail eller telefon) låter bra så vill vi gärna träffa spekulanten så snart som möjligt. När vi kommit överens om ett möte reserverar vi valpen tills vidare. Om allt känns bra vid mötet (för oss och för valpspekulanten) så kan vi ibland ge betänketid några dagar innan vi gör en bokning. Det är viktigt för oss att beslutet att köpa en valp är väl genomtänkt och har en chans att fungera långsiktigt. På en valp som är märkt med "reserverad tills vidare" kan du lämna en intresseanmälan och ställa dig i kö ifall köpet inte skulle gå igenom.

Bokad - Det innebär att köparen betalat en bokningsavgift och att ett leveransdatum är överenskommet. Är du intresserad av en redan bokad valp kan du fortfarande lämna intresseanmälan och ställa dig i kö på ifall köpet ändå inte skulle gå igenom av någon anledning.

Såld - Först då har köpet gått igenom och att valpen är levererad till sitt nya hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen