Tikar

Trolla - Dandyfree's Ingenting (-12)
Är en supermysig Chinese Crested Powder Puff pingla som kom till oss sommaren -15. Hennes kennelnamn gillar vi inte (av förklarliga skäl) och nu lystrar hon till det förtrollande namnet Trolla. Hon är ögonspeglad och Patella-undersökt utan anmärkning. Hon hade en kull innan hon kom till oss och numer har vi även hennes dotter Tassa (från den kullen) hos oss i flocken. Den 25/3 2016 fick hon sju fina valpar och om dem kan du läsa under Bauerkullen.

Trissan - Neveralones Ylva (-13)
Trissan är en liten söt nakentjej som är otroligt charmig. Hon till oss eftersom mattes mamma var tvungen att dra ner på sin kennelverksamheten p.g.a. sjukdom. Hon har haft en kull innan hon kom till oss. 20170902 blev hon mamma till Taubekullen. Pappa är vår halvfoder hane Tommy.

Tassa - Fridh's Lucy Astrid (-14)
Tassa är dotter till vår Trolla från hennes första kul (som hon fick innan hon kom till oss) och hon har vuxit upp hos mattes mamma i Dalarna. Hon kom också till oss eftersom mattes mamma var tvungen att dra ner på kennelverksamheten p.g.a. sjukdom. Tassa är en lugn och trygg tjej som påminner mycket om sin mamma Trolla. Den 18/10 2016 fick hon åtta fina valpar och mer om dem kan du läsa under Kryddkullen.

Alvina - Geishamors Alvina Trollkappa (-16)
Dotter till Trolla från Bauerkullen (vår egen uppfödning) och är flockens första nakna kines. Hon är en framåt tjej med mycket maskin som är nyfiken på det mesta och alltid försöker busa igång de andra hundarna i flocken.


Novali - Geishamors Saliva (-16)
Dotter till Tassa från Kryddkullen (vår egen uppfödning) är en liten charmig pufflicka som är nästan helvit med chokladnos. Här är hon 9 månader och sommarklippt. Hon älskar att busa med moster Alvina och de andra hundarna i flocken.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen