Våra hanar

Geishamors Mumin (2017)
Mumin är en liten, lovande puffkille efter vår Tassa och Tom Tom (Muminkullen) som vi har ute på halvfoder hos Göran och Cissi Bielk på Visingsö. Han bor tillsammans med sin halvbror (samma mamma) Scott "Geishamors Saffran" från kryddkullen. Han behöver ett par år på sig men vi hoppas att han ska kunna bli pappa till någon av våra framtida kullar. 


Geishamors Saffran (2016)
Saffran är en lovande Chinese Crested True Hairless kille efter vår Tassa och Adam (Kryddkullen) som vi har bibehållen avelsrätt på. Han bor på Visingsö med sin matte Cissi och husse Göran och kallas Skott. Ögonlyst ua.
 


 
Tom Tom - Kedveshazi Tommy (2014)
Tom Tom är mycket fin och supermysig Chinese Crested Powder Puff kille som vuxit upp hos mattes mamma i Dalarna. När hon var tvungen att dra ner på sin kennelverksamhet p.g.a. sjukdom kom han till oss. Eftersom det är tufft att ha en hane ihop med att våra tikar är han nu såld med bibehållen avelsrätt (halvfoder) och bor nu hos Sarah och Tobias i Jönköping. Den 20170902 blev han pappa till Taubekullen (mamma är vår nakentik Trissan) och 20171120 till Muminkullen (mamma är vår Tassa).
Atreyu - Digadog's the Nice One (2007)
Atreyu var den första hunden i vår flock och han flyttade till oss våren -08. Eftersom lillhusse Stefan var extremt allergisk som barn hade husse och matte inte vågat sig på någon hund i huset tidigare. Men så hörde vi att många pälsdjursallergiker ofta fixar portisar och till hela familjens glädje så fungerade det utan problem!

Atreyu är en mjuk och fin hane som gillar att jobba både med huvudet och kroppen. De senaste åren har han gått som ensam pensionärshane bland alla våra tikar. Dock blir alla tikarnas löpperioder lite för stressande för honom. Så nu har han flyttat till mattes pappa i Totebo där han njuter i fulla drag av att bli bortskämd med mycket uppmärksamhet som ensamhund.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen