fredag 4 november 2011

Ett riktigt hundjobb

Mitt jobb är att vara ständigt på plats för att ge di, vaka över och hålla mina små rena. Jag är oerhört tålmodig och plikttrogen, säger matte. Valparnas jobb är att äta, sova, kissa, bajsa och växa. Och det gör de minsann! De växer så att det knakar. Ökar sin kroppsvikt med nästan 10 % per dygn, säger husse som är bra på att räkna. Nu väger de kring halvkilot allesammans, även lilla Mirakel. Och idag har de lärt sig att vifta på svansen. När jag kom in efter en kisspaus på gården så märktes det direkt hur glada de blev. I bästa portisstil använder de redan svansen som roder för att manövrera sig till bästa platsen vid mjölkbaren. Snacka om att jag är en stolt mamma!

Sanna med en handfull valpar. Det funkar nog inte så länge till ...

Tria har förlorat första plats i viktligan till lillebror Bonus.

Bobo är en riktig livsnjutare.
Att äta och sova är receptet!

Mira söker alltid närhet. Om inte med mamma
eller någon tvåbening - så med syskonen.
Nu har matte satt ut en valpannons. Hon säger att det är bra att vara ute i god tid för att få bra hem till valparna. Precis som om de inte skulle ha det bäst hos mig!? Och så säger hon att det är roligt för valparnas nya familjer att få se deras utveckling från nyfödda tills de flyttar till sina nya hem. Jaja, kanske är det så men ännu är det ju lång tid kvar tills de flyttar! Här är annonsen på Vovve.net i alla fall.

Sedan har matte hittat den perfekta julklappen till flocken på Lyckås hund. Jag tjuvkikade lite över axeln på matte och gillar den verkligen. Med en sån på huset så råder det ingen tvekan om att vi bor här. Kolla själv:
1 kommentar:

  1. Åååååååå finast av finast.. helt underbara... vilken härlig flock ni har :) längtar till att träffa er alla !!!

    SvaraRadera

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen