onsdag 13 februari 2013

Knak och brak

Under kvällspromenaden med oss hundar i lördagskväll lyckades matte halka och bryta sitt högra ben. Det var en isfläck under nysnön som hon inte upptäckte. Inte förrän det var för sent i alla fall. Otur! Så nu måste matte släpa på ett stort gipspaket och hoppa omkring på kryckor de närmaste 6 veckorna. Alla vi vuxna hundar är utplacerade hos matte och husses vuxna barn: Jag (Geisha) hos min Sanna-matte, Tria hos Sabina och Atreyu hos Johan. Valparna är kvar hemma hos matte men jag, Tria och tjejerna får gå och hjälpa matte på dagarna. Hon är ju inte så värst rörlig just nu utan ligger mest i sängen med benet högt. Nåja, det kunde ju ha varit klart mycket värre än ett brutet ben och vi vovvar tycker det är ganska roligt att få lite omväxling!

Idag fyller mina valpar 12 veckor. På lördag ska hussarna köra Reggae till Strömstad för att möta upp hans nya, norska familj. Spännande! Brorsorna Boogie och Blues är fortfarande till salu. Boogie är en charmknutte som kommer att bli en härlig familjehund och turkamrat. Blues är en urmysig kille som har goda förutsättningar att bli en riktigt fin. Ev. skulle vi kunna tänka oss att lägga ut Blues på halvfoder med bibehållen avelsrätt om vi hittar en lämplig familj i Smålandstrakten som är utställningsintresserad.

Rättning: Matte tappade visst kollen totalt när hon slog ikull sig och bröt benet. Valparna fyllde 11 veckor - inte 12 som hon skrev i det här inlägget!

The Blues-man kommer troligen att bli en riktig snygging.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen