söndag 11 maj 2014

Bus och mys

Señorita Bonita och Jazz-flickan har verkligen funnit varandra. Husse och matte tycker att det är riktigt roligt att se dem in action. Det är så lika men ändå olika. Jag (Geishamor) är fortfarande lite skeptisk mot nykomlingen men egentligen så verkar hon rätt schyst så det blir nog bra. 
Matte sliter med att försöka få Trias och Jazz pälsar snygga inför utställningen i Norrköping som de är anmälda till om några veckor. Jag tycker att det är skönt att jag är nerklippt. Det tycker matte också. Särskilt som jag fått för mig att gräva upp halva bakgården och de andra i flocken mer än gärna hjälper till. Det är jättekul, tycker vi fyrbeningar, men det tycker inte tvåbeningarna. Matte hotar med att asfaltera hela trädgården om vi inte slutar gräva. Jag fattar inte varför hon blir så frustrerad. Lite grus och jord i pälsar och på golvet är väl inte så farligt? Vi är ju hundar, vet jag!


Bonita myser med husse.


1 kommentar:

  1. Oj, så roligt att Bonita fått det så bra med fina kompisar! Matte och husse vet jag att hon älskar! Det blev kärlek vid första träffen! Kram

    SvaraRadera

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen