söndag 30 november 2014

Portisträff i Adelöv

Idag har husse och matte varit med Geisha och Tria på portisträff på Krydderi Krokus i Adelöv. Naturligtvis lyckades tvåbeningarna åka iväg utan kamera. Men det gjorde inte Ingela Tärnåsen som varit bussig och lovat oss att få "låna" några bilder till webbidan.

Svart, vit och brun - både hanar och tikar i en skön blandning.

Åke på Café och Krydderiet visade lite agility och vi fick även chans att handla lite te och kryddor och en varm kopp kaffe smakade extra gott denna kyliga sista November. Det finns två olika inhägnader där hundarna kan springa lösa och en agilityplan i den större av inhägnaderna. Sen öppnade även Fredrik upp gäddfiskebutiken.se som ligger på bakgården till Krydderiet. Trots namnet "Gäddfiskebutiken" så var halva butiken tillägnad våra fyrfotade vänner. (Indirekt så var väl hela butiken till för oss - för Gädda är ju ett av favoritmåltiderna för en hårt arbetande Portis // hälsn Tria). Sammantaget ett mycket trevligt utflyktsmål där både två och fyrfotingar kan trivas och ha det bra.

Totalt var vi 10 Portisar i olika ålder och färg som busade och trivdes.

Geisha trivdes i sitt sköna täcke. Matte frös som en hund.

Husse och Geishamors Triumf (Tria) ville åt olika håll
men som tur är gick de slutligen åt samma håll ...
Nästa gång så ska husse och matte ta på lite varmare kläder. Tria och Geisha ligger här hemma och sover djupt efter en händelserik dag i Adelöv. Och tvåbeningarna har nästan hunnit få upp värmen nu framåt kvällen. Tack för lånet av bilderna, Ingela. Tack Tina och Åke för att Ni ordnade dagen så bra! Och tack alla andra för en mycket trevlig träff! Vi ser redan fram emot nästa ... :)

Full fart på Geisha och lilla, vita Vilja (6 mån). Foto: Fanny Weiler Hagelin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen