tisdag 10 oktober 2017

Reklampaus ...

... i väntan på att valparna ska bli stora nog att flytta till sina nya familjer har vi börjat plocka ihop valppaket till våra små knytt. Sedan ett drygt halvår serverar vi ESSENTIAL FOODS till både vuxna hundar och valpar i kenneln och är mycket nöjda. Fodret (och alla treats) håller mycket hög kvalitet, är helt spannmålsfria och följer BOF-principen. Vi brukar alltid skicka med valparna mat för en vecka och därför beställde deras "Puppy love package" för uppfödare. Idag blev det rena, rama julafton här hemma när vi packade upp försändelsen. Vi är både stolta och glada över att kunna skicka med varje valp 1 st foderhink, 1 kg valpmat, 500 gr motivationsgodis, 12 st tuggben, två påsar mini delights med smak av lamm och lax - perfekta mjuka bitar för små valpar. Dessutom ett presentkort på 100 kr om man vill beställa deras mat via webben. Otroligt generöst av ESSENTIAL FOODS - Stort tack!




Uppdatering
I onsdags fick vi besök av vår försäkringsförmedlare på AGRIA som personligen levererade fina gåvor till våra valppaket. Alla hundar i vår kennel är försäkrade i AGRIA och vi är medlemmar i deras Breeders Club. Förutom dolda-fel-försäkring i tre år, har alla valpar en individuell försäkring från att de är 6 veckor - en försäkring som kan övertas direkt av valpköparen. Väljer man ett annat försäkringsbolag så går det enkelt att flytta försäkringen. För hemresan med valpen och ett par dagar efteråt gäller vår försäkring. Det är en trygghet både för oss som uppfödare och för alla valpköpare. Till varje valp fick vi en fin och praktisk kasse för alla valpsaker, en mysig valpfilt, hundtermometer (verkligen är superbra att ha!) och dessutom ett flertal värdecheckar av olika slag. Stort tack AGRIA för alla fina gåvor och Anneli för ett mycket trevligt besök!


Det är det ju några veckor kvar tills valparna ska flytta men nu ska vi fortsätta att samla saker till valppaketen. För ett koppel, halsband, leksak och lite annat smått och gott ska också packas!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen