fredag 13 juli 2018

Maffiakullen - Fredagen den 13:de

Välkommen till världen "Geishamors Don Vito". Alvina började få mer och mer värkar på kvällen den 12/7 men hon fortsatte att knipa hårt med rumpan. Vi hade bestämt att om hon inte kom igång med valpningen så skulle det blivit veterinärbesök och ultraljud då hon idag är på 70:e dagen efter första språnget. Våra tikar brukar valpa runt 59 - 62 dygn efter 1:a språng. Vi är så glada över att det ville komma igång naturligt och gå så smidigt. Stora Don Vito föddes 03.17 och det var endast 7 minuter efter att vattnet gick. Han föddes via sätesbjudning mycket okomplicerat och lätt. Då våra tikar ofta haft stora kullar för rasen, är vi inte vana vid så stora valpar när de är nyfödda. Don Vito vägde in på 250 gram.

Kan man kalla det för kull när det endast är en valp? - Mitt förslag var att kalla det för kul istället, men ordningsamma Helena hade synpunkter ... 😋

Får man valpar Fredagen den 13:de så bör det väl synas på namnet --> Så nuu vill vi presentera Geishamors Don Vito i Maffiakullen.  //Peter.

Don Vito 2 minuter ung suger på mammas mjölkbar.

Nyvägd och avsynad - 4 minuter ung.

Färgskillnaden mellan mamma Alvina och Don Vito är iögonfallande.

1 kommentar:

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen