lördag 2 november 2019

Hösthundar

Nu börjar Alvinas, Tassas och Trollas höglöp avta. Stackars hanhunden Skittles fick en tuff start i vår flock. Han hämtades den 21/10 och möttes av våra 6 tikar - som delvis doftade mycket. Vår Trissan som fick operera bort livmoder och äggstockar efter sin sista kull, har bott tillsammans med Skittles hela tiden. Nu är de supertighta och trivs med varandra. Även Fiorella och Livia (valpen) har lekt och busat med Skittles. Nu blir det ändring på det då Fiorella började löpa igår.


Världen är spännande, tycker Livia.

Livia kör hårt med Sanna.

Vi har nu bestämt att Geishamors Livliga Livia stannar i kenneln. Om hon fortsätter att utvecklas vidare på samma bana som nu, så... Hon är fortfarande betydligt mindre än snitthunden, men hon är väldigt framåt och börjar växa både i sättet och i kroppen.

Sanna och Livia var med och satte ljus på 
Robins grav. Det är Livia i den röda tröjan.


Nästa helg ska dottern Sannas flyttlass köras. Sen ska Trissan och Skittles flytta till henne. Dom kommer bo fler hundra meter från oss...

Glöm inte bort oss i flytten!

 Ligga i mattes sjuksäng är helt ok,
hälsar Trissan och Skittles.

Skittles trivs hos matte.


Vi har fått ett meddelande från Terese och Geishamors Mymlan som varit på utställning i Växjö tipshall, idag. Domaren gav hyfsade kommentarer om henne överlag men synte ned hårt på hennes tänder/bett. Nu ser vi fram mot nästa gång våra tappra utställarhjältar, Terese å Mymlan, ska ut i ringen igen, kan med stor säkerhet lova att det blir bättre omdöme nästa gång.

Geishamors Fernando Fernandito (Aske) bor i Jönköping och har nu fått en liten lillebror. En nakenkille vid namn Ozzi.

Geishamors Unike Unikum (Malte) som bor i Bollebygd utvecklas fint och kommer att börja på valpkurs nu i veckan som kommer. Lycka till och Malte - Lär dom andra lite bus också.

Tänk på det alla hundvänner, att det ofta är kö på kurser hos hundklubbarna - så anmäl Er tidigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen