söndag 1 maj 2022

Gourmetflocken flyttar till sina nya hem.

Så var då dagen inne för de första att lämna kenneln. I startblocken fanns Tandoori. Hon blev både bokad först och flyttade ut först. Då Sabine bor HÖGT upp på Taberg, så är nog Tandoori den högst boende valpen. Det är så roligt att få respons av tidigare kunder och att dom återvänder. Sabine köpte "Geishamors Vicke Vire"(Turbo) av oss i maj 2019. Nu ville hon ha en hund till och då återkommer hon till oss. Det är sådant som får sömnlösa nätter och valpkiss att framstå som helt ok, för en uppfödare.

Sabine hämtade hem Tandoori till Taberg.

Vi brukar ju prata om att alla valpar som flyttar ut är speciella. Vi har dom som flyttat längst bort, dom som varit störst, minst eller t o m emigrerat till Åland eller Norge. Då Peter (och Lennart i mån av ork) trimmar gokart motorer så har Tikka masala chansen att bli den snabbaste valpen vi avlat fram. 

Lennart från Götene, med sonen Peter hämtade
 Tikka masala. 

Ibland händer det konstiga, men väldigt trevliga saker. Jag och matte Helena drev tidigare ett bokförlag. Bl a gav vi ut 2 böcker åt Desirée. Hon bodde då i Älgabäcksryd, (mellan Tenhult och Hok). Hon bor nu i Höör sedan 10 år tillbaka. Hon såg annonsen på Tzatziki och plötsligt så kommer vår "gamla" författare på besök och åker hem med en valp. 

Desirée med Tzatziki styr kosan mot Höör.

Den vildaste och busigaste (denna veckan) är Tiramisu. Hon vet att hon ska stanna och utnyttjar detta till max. Tiramisu kommer nog att kallas för "Issa". Hon är charmig men intensiv och vägrar att vara still i famnen på oss. Så där får vi nog lite att bita i...

Raita är bokad till Therese i Norrköping men får vänta på flytt till fredag.

Vi önskar alla ett varmt Lycka Till !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen