fredag 26 augusti 2022

Sommar i kenneln.

Lite info från Geishamors kennel. Tassa har bott hos dottern Sanna i Nässjö, sedan hon löpte i försomras. Det verkar funka bra för bägge, så just nu får det fortsätta så här. 

Vi har haft besök av Tiramisu´s syster *(Tikka masala - från Gourmetkullen). Husse Peter från Götene är ute på stora gokarttävlingar och jobbar med kartarna - klart lilla (men tuffa), Tikka ska vara med då. Hon och Tiramisu har fått chansen att leka av sig lite när dom är i närheten.

Även Alfons (Geishamors Atle från Asakullen), har varit här och sniffat på tikarna. Han och Livia bor kvar i byn hos Anita. Han verkar ha fattat hur man sköter uppvaktning av väldoftande tikar, - så han ska förhoppningsvis användas i avel, i framtiden. 

Då mattes sjukdom alltmer suger vår energi så avvaktade vi med att para Alvina och Skittles. Det kommer att bli sista kullen för bägge två. Vi har tidigare använt denna kombination en gång (Asakullen). Då det "bara" blev 4 fina valpar, tänkte vi ta samma gener en gång till. Vår Idun är ju kvar från just denna kombo. Nästa löp borde bli när Kung Bore tagit tag i väder och vind. 

Tyvärr skriver jag (husse) ganska så sporadiskt i bloggen nu, då mattes cancer är oerhört energikrävande. Matte är ju en riktig fighter så än finns tid, men tyvärr inget hopp om att bli frisk. Matte njuter av att våra hundar "vimlar" runt rullstolen och vill komma upp i hennes knä. Vill Ni se hur vår cancerresa ser ut så kolla gärna in bloggen: https://ettfonstermothimlen.blogspot.com/

Geishamors Tiramisu har börjat växa i skinnet.
Snart 6 månader.

Tiramisu och syrran Tikka masala (i röd tröja),
älskar att busa och testa varandra lite.

Matte och stolta Skittles tittar på solnedgången.

Mattes neurologiska problem gör att hon 
ibland skakar och tappar mycket 
- Hundarna säger tack för extramålet...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen