onsdag 22 juli 2009

Hej, hopp!

Jag har minsann hört dom prata! Ja, matte och husse alltså. Hela våren så har dom pratat om valpar. Dom har bara inte kunnat bestämma sig för om det ska bli vid det här löpet eller vid nästa. Dom trodde nog inte att det skulle hinna få allt klart till det här löpet. Tydligen är det ju jättemycket som ska fixas först. Suck! Hur svårt kan det vara, egentligen?

Nu vill jag vill verkligen ha valpar, så jag bestämde mig för att vänta med löpet tills det viktigaste var klart. I flera veckor har jag hållit igen. I förrgår fick vi äntligen svar på vår HD-röntgen. Det är tydligen jätteviktigt för matte och husse blev glada. Jag har B och Apachie (min blivande betäckare) har A. Nu borde väl allt vara klart, tänkte jag och började löpa direkt. Men då började dom snacka om någon ögonlysning. Herregud - Fattar dom inte att min biologisk klocka tickar? Jag har ju precis fyllt 3 år!

Tror faktiskt att husse och matte förstod att vi inte har all tid i världen för dom ringde till veterinären direkt. Tror ni inte att ögonspecialisten i Jönköping hade semester? Jodå, så då ringde dom till Växjö, Borås och Kalmar. Men ingen kunde - SÅ typiskt! Till sist ringde husse till Göteborg och där dom lovade att kalla in specialisten på torsdag nästa vecka. Tror faktiskt det var någon som hörde mina böner. Så nu är det bara att hoppas att allt går bra!

Håll tummarna för oss!!!

2 kommentarer:

  1. Hej tjejen! Snygg sida! länka gärna till min facebook: Apachie Dahlstrand. vovpuss å nafs i örat på dig....

    SvaraRadera
  2. Puss på dig! ;)
    / Geisha

    SvaraRadera

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen