måndag 26 december 2011

Mirakels flytta-hemifrån-dag

Nu är det en valp mindre i huset för idag har Mirakel flyttat till sin nya familj. Lite sorgligt är det förstås men de kommer ju att bo så pass nära att vi kommer nog att få träffa henne igen. Jag är en mycket klok mamma som inser när jag gjort mitt och gärna överlämnar mina små när det är dags. Dessutom kommer hon att få en stabil och duktig stand-in-mamma i sin nya familj. En gul labrador vid namn Smilla. Från och med nu så kommer Mirakel att lystra till det stolta namnet Wilja. Vackert tycker jag!

Triumf ska ju stanna hos oss men Bonus kommer att flytta nästa vecka. Så igår fixade matte och husse till valparnas pälsar så nu ser de ut som riktiga små miniportisar. Valparna tyckte väl inte att det vara så där superkul att bli klippta men det är viktigt att lära sig i tid, säger jag. Som en erfaren portis vet jag ju att de kommer att få tillbringa en hel del tid på trimbordet. Och se så fina de är nu!


Här faller Tria Triumfs valplockar.
 
- Rätt ok att vara fin när det är gjort ändå, tycker Tria.


Systrarna sisters: En nyklippt Tria och en oklippt Mirakel.


- Får matte en puss innan du flyttar, Mira?


Wiljas (Mirakels) nya matte Karin.


- Vad har du där, matte? Smilla är nyfiken.


- Aha, en liten valpflicka ...


- Hej, vad kul att träffas!


Nyklippt Bonus. Han flyttar till Norge nästa vecka.


Bobo och husse är lika busiga.

2 kommentarer:

  1. vilka härliga bilder. och vi är så glada att hon bor hos oss, eller hos mamma, men jag kommer nog inte kunna hålla mig där ifrån. Kram Issa "Lillmatte"

    SvaraRadera
  2. Hej Issa!
    Vi är glada att hon fått ett bra hem hos er! Förstår om du kommer att vara mycket hemma hos mamma nu. De är svåra att motstå ... ;)
    Kram / Helena

    SvaraRadera

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen