söndag 3 februari 2019

Väntans tider - nästan halvvägs

Det är idag 4 veckor sedan som Alvina och Tom-Tom (Tommy) parades första gången. Fortfarande är det svårt att vara säker på om det finns några fina små krabater i Alvinas mage eller ej. Hon *(Alvina alltså), har bestämt sig för att det finns mer än luft därinne. När kvällslugnet infinner sig så kommer hon och hoppar upp och visar magen för mig i fåtöljen. Då ska husse smeka mjukt på magen och tala om hur fin mage hon har.. (bortskämmd - Jodå...)  Husse har gissat på 5 valpar och Matte på 4 - så nu håller vi tummar och tassar för att någon av oss har rätt.

Vi är fler än vanligt i huset, just nu. Mattes son Stefan gifte sig förra lördagen med sin Linda så vi fick tillfälligt hundbesök av Nellie (mittelspitz) och Selma (Keeshond). Stef och Linda åkte till Mauritzius på smekmånad medan de yngre i familjen, (*Nellie och Selma) får vara på Småländska Höglandet istället - Något som snömonstret Selma inte klagar på.

5 chinese crested och 2 extra gästhundar går inte att fota samtidigt.
Men här har husse fått med 3 suddiga chinese crested och gästhundarna iaf.

Härliga unghunden Selma älskar att vara ute i snön.

Stefan och Linda innan resan till Mauritzius.

---...---...---...---...---...---...---

Husse har samlat på sig lite dumma men småroliga texter och "memes" på internet så ibland när inte matte hinner stoppa honom kommer det sådana här dumheter:

---...---...---...---...---...---...---




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen