torsdag 13 juli 2023

Valparna redo för utflytt!

 Idag har valparna varit hos veterinären och fått chip i nacken, vaccin och blivit besiktade. Givetvis blev det utan anmärkning på alla tre. Resan hem var lite jobbig för Venus som kräktes (vi har 20 min landsväg till veterinären). Väl hemma så var lyckan total. "- Gubben tog med oss hem"! Om valparna inte flyttar inom 7 dagar så kommer jag att göra en ombesiktning innan försäljnig (helt enl Skk´s regler). 

Valparna leker och busar med varandra men även med de vuxna hundarna i flocken. Idag kom Thore (5 år) på besök. Det är mitt barnbarn. Så det har varit fotbollssparkande, gungande och saftdrickande, här idag. Valparna är lite avvaktande första minuterna, då Thore har hög energi, men efter 2-3 minuter kommer dom och undersöker vad den "lille" gör: - Spännande! Igår och idag har även pappas kompis varit här. "- Henne tycker vi om för hon har egna "kineser" och vet vad vi gillar". 

Jupiter är forfarande till salu. Ev blir även Neptunus till salu, då det bokade hemmet har en äldre skadad/sjuk hund. - Är du intresserad av någon, så hör av dig!

Tre "Planeter". 8 veckor unga. Fr v: Venus, 
överst Neptunus och Jupiter (puff).

Här är vi hos veterinären. 
Hon "tappade" godis på golvet...

Vuxna kineser på höjden. Mamma Alvina i bot-
ten, dottern Idun i mitten och valparnas halv-
syster Vilda på topp. En vanlig dag hos oss.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

svenpeterdahlstrand@gmail.com

Bloggarkiv

Leta i den här bloggen